Alman devi İstanbul'a geliyor!

Alman devi Borussia Dortmund'un ünlü scout şefi Laurent Busser, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Semih Kılıçsoy'u tribünden takip edecek.

Alman devi İstanbul'a geliyor!
27 Şubat 2024 - 16:11 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 - 16:43
Semih Kılıçsoy, Türk futbol tarihinin en muhteşem ortaya çıkış hikayelerinden birini yazmaya devam ediyor. 18 yaşındaki oyuncu bununla beraber peşinden koşturduğu Avrupa devlerinin sayısını da artırıyor.

Bu yaşta benzeri yok

Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta 9 gol atma başarısı gösteren Semih'in bu performansına bu yaşta imza atmış başka bir isim yok.

Dortmund'un Semih Kılıçsoy raporu

Lig tarihine adını şimdiden altın harflerle yazdırmayı başaran genç oyuncuyu bir süredir takip eden Borussia Dortmund'un yetkilileri raporunu sundu.

"Yeni Shevchenko"

Ukrayna'nın efsane golcüsü Andriy Shevchenko'ya benzetilen Semih Kılıçsoy'un üstün fizik gücünün yanı sıra zekasından da bahsedildi.

Yıldız oyuncunun karar almada çok başarılı olduğu, bu yeteneğinin çevresini sürekli takip etmesinden dolayı geliştiği belirtildi.

Dikkat çeken başka bir övgü ise Semih'in top ayağındayken başını eğmemesi. Genç yıldızın bu tarzı sayesinde hem zaman kazandığı hem de daha rahat vuruş açısı sağladığı ifade edildi.

Dortmund İstanbul'a geliyor

Semih Kılıçsoy için görevlendirdiği ekibinin verdiği rapordan çok etkilenen Borussia Dortmund'un scout şefi Laurent Busser, İstanbul'a geliyor. Birçok yıldızı kulübe kazandırmasıyla bilinen tecrübeli futbol adamı, pazar günü oynanacak Galatasaray derbisini statta izleyecek.

Sezon performansı

Bu sezon Beşiktaş ile 23 maça çıkan Semih, 10 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

(Türkiye)

YORUMLAR

  • 0 Yorum