Fenerbahçe kupaya veda etti

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Ankaragücü'ne deplasmanda 3-0 mağlup oldu ve kupaya çeyrek finalde veda etti.

Fenerbahçe kupaya veda etti
28 Şubat 2024 - 00:14 - Güncelleme: 28 Şubat 2024 - 00:19

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Başkentte oynanan mücadelede Fenerbahçe, Ankaragücü’ne 3-0 mağlup oldu ve kupaya çeyrek finalde veda etti.

Ankaragücü'ne Fenerbahçe karşısında turu ve galibiyeti getien golleri 10. dakikada Olimpiu Morutan, 33. dakikada Tasos Chatzigiovanis ve 87. dakikada Garry Rodrigues kaydetti.

Emre Belözoğlu önderliğindeki Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş - Konyaspor eşleşmesinin tur atlayanı ile karşı karşıya gelecek.


Mer Hakan Yandaş taraftarla tartıştı

Mücadelenin son düdüğünün ardından Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, saha kenarındaki Ankaragücü taraftarlarıyla kısa süreli bir tartışma yaşadı. Taraftarla sözlü tartışan Mert Hakan Yandaş, teknik ekibin araya girmesiyle sakinleştirildi.

Kupanın ardından ligde Hatayspor

Kupanın ardından Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler 2 Mart Cumartesi günü Hatayspor ile deplasmanda mücadele edecek.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum