Altan Tanrıkulu'dan Süper Lig iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig 21. hafta iddaa tahminlerini paylaştı.

Altan Tanrıkulu'dan Süper Lig iddaa tahminleri
27 Ocak 2023 - 17:29 - Güncelleme: 27 Ocak 2023 - 17:44
Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig 21. hafta oynanacak Beşiktaş - Alanyaspor, Giresunspor - Galatasaray, Hatayspor - Trabzonspor ve Fenerbahçe - Kasımpaşa maçlarıyla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun iddaa tahminleri; 

Beşiktaş - Alanyaspor

Saiss, Rosier, Redmond, Josef ve Ghezzal gibi çok önemli oyuncularından yoksun Beşiktaş'ın lig yarışındaki durumu itibariyle puan kaybına tahammülü yok. Bu yüzden kendi sahasında, kendi seyircisi önünde maça baskılı başlayıp erken gol bulmak isteyecektir.
Ligin en inişli çıkışlı skorlarına sahip takımı olan Alanyaspor ise çok kolay gol pozisyonuna giren ve kalesiinde de çok kolay gol pozisyonu veren bir takım.
Gollü ve çekişmeli geçmesini beklediğim maçta seyirci avantajıyla Beşiktaş'ın galibiyete biraz daha yakın olduğunu düşünüyorum.

Skor tahminim: 3-2



Giresunspor - Galatasaray

Üst üste 10'u lig, 13 resmi maçı galip bitirirek tarihinin en iyi serilerinden birine ulaşan Galatasaray zorlu bir deplasmana çıkacak. Kendi seviyesindeki takımlara karşı çok etkili olamayan ama büyüklerle oynadığı maçlarda iyi skorlar alan Giresun'un uzun süre sonra Galatasaray'a puan kaybettirecek bir deplasman olduğunu düşünüyorum.
Abdülkerim'in yokluğunda savunmaya Emin Bayram'ı koyacak olan sarı-kırmızılı ekip kaliteli hücumcularıyla Giresunspor savunmasını açmaya çalışacak.
İki önemli oyuncusu cezalı olan evsahibi ekip ise kontralarla Galatasaray'ın açıklarını arayacak.

Skor tahminim: 2-2



Hatayspor-Trabzonspor

Dünya Kupası öncesi yakaladığı formu sonrasına taşıyamayan hatayspor düşme hattından kurtulmak için mutlak puan almak zorunda olacağı bir maça çıkacak.
5-0'lık Alanyaspor maçının yarattığı kriz ortamından sıyrılan Trabzonspor ise Bakasetas - Yusuf Yazıcı - Trezeguet - Maxi Gomez gibi çok kaliteli ön oyuncularıyla bu maçta galibiyete çok daha yakın duruyor.

Skor tahminim: 1-4



Fenerbahçe - Kasımpaşa

Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyen Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında kendi saha ve seyircisi önünde mutlak 3 puan arayacak.
Selçuk İnan geldikten sonra çok fazla puan toplayamayan Kasımpaşa ise güçlü rakibi önünde önce beraberliği koruma, daha sonra galibiyet golü arama peşinde olacak.
Arda, Zajc, Mert Hakan, İsmail Yüksek gibi oyuncuların ilk onbire girmesini beklediğim Fenerbahçe bu maçta galibiyete daha yakın taraf olarak duruyor.

Skor tahminim: 2-0

YORUMLAR

  • 0 Yorum