Giresunspor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 21. haftasında Giresunspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. 

Giresunspor - Galatasaray muhtemel 11'ler
28 Ocak 2023 - 02:44
Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 21. haftasında Giresunspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. 

Çotanak Stadı'nda saat 19:00'da oynanacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Maçı Bahattin Şimşek yönetecek.

Giresunspor-Galatasaray Muhtemel 11'ler

Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Kadir, Alper, Savicevic, Murat Cem, Serginho, Görkem, Sainz, Bajic

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Emin, Dubois, Torreira, Oliveira, Mertens, Barış Alper, Kerem, Icardi

10'da 10 hedefinde

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Önemli isimleri kadrosuna katmayı başaran sarı-kırmızılılar, Antalyaspor ile yeni macerasına başladı. Zorlu deplasmanda tek golle kazanan Galatasaray'ın, Torreira ve Mertens hamleleriyle nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyordu. Ancak Giresunspor karşısında sürpriz bir şekilde tek gollü yenilgi aldılar. İlk 2 haftayı 4 puanla kapatan sarı-kırmızılılar, Ümraniyespor deplasmanından da bir kez daha Gomis'in golüyle 3 puanla döndüler. Sonrasında ise Trabzonspor deplasmanında 0-0'lık beraberlikle döndüler ve ilk 4 haftada 2 gol atabilmiş oldular. Ancak sonraki hafta uzun süre 10 kişi oynadıkları maçta Gaziantep FK'yı 90+2'de gelen golle mağlup etmeleri ve hafta arası yapılan transferler, camiayı yeniden ateşledi. 

Sonrasında Kasımpaşa'yı da 3-2 deviren sarı-kırmızılılar, henüz gol yemeyen Konyaspor'u da 2-1 mağlup ederek zirvedeki Adana Demirspor ile puanlarını eşitlediler. Son maçta Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalaan Galatasaray'ın serisi son buldu. Sonraki haftayı BAY geçen sarı-kırmızılılar, 10. haftada ise Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu ve zirvenin 4 puan gerisine düştü. 11. hafta da da 2-0 öne geçtikleri karşılaşmada Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldılar ve bir yara daha aldılar. Sonrasında ise Karagümrük'ü 2-0, Beşiktaş'ı da 2-1 mağlup ederek üst üste galibiyetler aldılar ve ikinci sıraya yerleştiler. Dünya Kupası arası öncesi son maçta ise Başakşehir'i deplasmanda 7-0'lık skorla mağlup ederek tarihi bir galibiyete ulaştılar. Dönüşte ise Fenerbahçe'nin puan kaybının ardından İstanbulspor'u yenerek zirveye yerleştiler. Ancak hafta arası sarı-lacivertliler maç fazlasıyla yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılılar, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında da galibiyetlerle ayrılarak Kadıköy'e 1 puan önde lider gitmeyi bildi. Derbiyi de üstün bir oyunla 3-0 kazanan sarı-kırmızılılar, Hatayspor'u da 4 golle mağlup etti ve Antalyaspor karşısında da 2-1'lik galibiyetle seriyi 9 maça çıkardı.

Galatasaray 4-3 önde

Galatasaray ile Giresunspor arasında oynanan 10 maçta 3 kez beraberlik sonucu çıktı. Diğer 4 karşılaşmayı sarı-kırmızılılar kazandı. Karadeniz ekibi ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum