Altan Tanrıkulu'nun 7. hafta iddaa tahminleri

Yazarımız Altan Tanrıkulu, Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak maçlar hakkında tahminlerde bulundu.

Altan Tanrıkulu'nun 7. hafta iddaa tahminleri
16 Eylül 2022 - 10:21 - Güncelleme: 16 Eylül 2022 - 10:56
Süper Lig'de oynanacak kritik maçlar öncesi Altan Tanrıkulu, iddaa tahminlerinde bulundu. İşte Altan Tanrıkulu'nun Süper Lig iddaa tahminleri;

Galatasaray - Konyaspor

Süper Lig'in ilk 6 haftasının en çok konuşulan ekiplerinden biri kuşkusuz Galatasaray.. Yaptığı spektaküler transferlerin dışında son Kasımpaşa maçında ortaya koyduğu futbol ve aldığı skorla şampiyonluk iddiasını da iyice gösterdi sarı-kırmızılı ekip.. Bu kez karşısında lider ve henüz gol yememiş bir takım olacak.. Icardi ve Mata'nın milli maç arasının ardından takıma gireceğini düşündüğü bu ortamda Okan Buruk onbirini bozmayacaktır..

İlhan palut yönetimindeki Konyaspor ise Vaduz şokunun ardından hiç beklemediğim bir geri dönüş yaptı ve seri galibiyetler aldı.. Güçlü rakibi karşısında da son dakikaya kadar maçı forse etmeye çalışacaktır..

Skor tahminim: 1-1, 2-1
Misli.com'da oynamak için TIKLAYIN!


İstanbulspor - Beşiktaş

Başakşehir'e karşı kötü oynamamasına karşın sahadan yerik ayrılan Beşiktaş son haftalarda savunmasını düzelten ve sürpriz puanları hanesine yazan İstanbulspor karşısında kazanmaya daha yakın taraf..

Weghourt'u daha çok topla buluşturmaya çalışacak olan siyah-beyazlı ekipte geçen hafta önemli bir top kaybı yapan Necip'in yerine Talha stoper olarak sahaya çıkacak gibi görünüyor.. 

Ev sahibi olmamasına karşın seyirci üstünlüğünü de elinde bulunduracak Beşiktaş'ın orta sahasında gereken sertliğin olmaması takım savunması açısından sorun teşkil ediyor..
Özellikle Ethemi'nin sürpriz şutlarıyla gol arayan İstanbulspor'da ise çok gol pozisyonuna girmesine karşın İbrahim Yılmaz çok formsuz..

Skor tahminim: 1-3
Misli.com'da oynamak için TIKLAYIN!

Trabzonspor - Gaziantepspor

Kızılyıldız'ı yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtan Trabzonspor ilk 7 haftanın en iyi performans veren takımlarından Gaziantepspor karşısında zorlanacaktır..

Yorgun takımı elinden geldiğince rotasyonla sahaya sürecek Abdullah Avcı savunma güvenliğini artırmaya çalışsa da Frençvaroş'tan sonra Kızılyıldız maçında rakip 10 kişi kaldıktan sonra gol yedi..

Hamsik'in dönüşü ve Trezeguet'nin skora etki etmeye başlaması bordo-mavili takımın en önemli artıları olarak görünüyor..

Erol Bulut'un Gaziantepspor'u ise büyük maçları iyi oynuyor.. Lazar markovic, Maxim gibi kaliteli lider karakterli oyuncuları olan Gaziantep iyi savunma yaparsa bu zorlu maçtan puan çıkartabilir..

Skor tahminim: 1-1
Misli.com'da oynamak için TIKLAYIN!


Fenerbahçe - Giresunspor

Rennes deplasmanında bir ara 2-0 geri düşmesine karşın maçı bırakmayan ve değerli bir galuibiyet alan Fenerbahçe yol yorgunluğuna karşın Alanyaspor'u yenecek kadro genişliğine sahip..

Jorge Jesus'un baskılı ve istekli futbolu hücumda meyvelerini verirken savunmada özellikle arkaya atılan toplar büyük sıkıntılar oluşturuyor..

Batshuayi, Joao Pedro, King, Rossi, Valencia gibi etkili silahlara sahip Fenerbahçe'nin bu maçı kazanması sürpriz olmaz..

Alanyaspor ise geriden oyun kurma, kaleciden akın başlatma felsefesine dayanan sistemiyle bazen iyi sonuçlar alırken, bazen de şok skorlarla yeniliyor..

Kadıköy'de maçın gollü geçmesi de muhtemel..

Skor tahminim: 3-1
Misli.com'da oynamak için TIKLAYIN!

YORUMLAR

  • 0 Yorum