Altay Bayındır'ın gelecek hedefi

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, uzun yıllar sarı-lacivertli ekipte forma giymek istediğini ve en büyük hedefinin sarı-lacivertli formayla şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Altay Bayındır'ın gelecek hedefi
17 Nisan 2021 - 01:07
Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır, Süper Lig'in kalan haftaları ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Altay Bayındır, Süper Lig'de şanslarının hala bulunduğu belirtirken, gelecek planlarını anlattı.

Kalan haftalarda şanslarını zorlayacaklarını söyleyen başarılı kaleci ''Pandemi şartlarında hepimiz limitlerimizi zorluyoruz. Takım olarak, taraftarlarımızın beklentilerine karşılık vermek için büyük çaba harcıyoruz. Onları üzdüğümüzün farkındayız ancak henüz lig bitmedi'' dedi.

Hayalinin uzun yıllar Fenerbahçe'de forma giymek olduğunu da dile getiren Altay Bayındır ''Henüz bu formaya hizmetimi tamamlamadım. Hayalim uzun yıllar Fenerbahçe’de oynamak. En büyük hedefim ise bu forma altında şampiyonluk yaşayıp, Avrupa Kupaları’nda mücadele etmek. Başta EURO 2020 olmak üzere Fenerbahçe’yi Milli Takım’da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Kısacası henüz buradaki işim bitmedi'' ifadelerini kullandı.

2019 yılında Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nden 1,5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Altay Bayındır'ın 2023'e kadar sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum