''Beni Fenerbahçe'ye göndermek istiyordu''

Real Madrid'de başarılı yıllar geçiren Ivan Helguera, yıllar sonra kariyeriyle ilgili önemli bir itirafta bulundu. Helguera, Real forması giydiği dönemde Fenerbahçe'ye gönderilmek istediğini söyledi.

''Beni Fenerbahçe'ye göndermek istiyordu''
16 Nisan 2021 - 13:32 - Güncelleme: 16 Nisan 2021 - 13:35
Real Madrid ve İspanyol futbolunun unutulmaz isimlerinden biri olan Ivan Helguera, İspanyol basınına verdiği röportajında bir dönem Fenerbahçe'ye transferinin gündeme geldiğini açıkladı.

Helguera, Real Madrid'deki ilk döneminde teknik adamlara kendisini ispatlamak için çok uğraştığını söylerken, yaşanan süreci anlattı.

Capello ile Real Madrid'in şampiyon olmasının ardından o dönem Fenerbahçe'ye gönderilmek istediğini anlatan Ivan Helguera, ''Başkan Ramon Calderon ve Mijatovic bana takımdan ayrılmam gerektiğini ve kalırsam asla forma giyemeyeceğimi söylediler. Beni Fenerbahçe'ye göndermek istiyorlardı. Bense Real Madrid'de kalmak ya da Valencia'ya transfer olmak istiyordum'' dedi.

Helguera, takımdan ayrılıp Valencia'ya gitmeyi tercih ettiğini de ''Bir yıllık daha sözleşmem vardı ve Real Madrid'de kalabilirdim ama Calderon ve Mijatovic de orada olacaktı ve bu durumda kalmamın bir anlamı olmazdı. Forma numaram alındığında sekiz yıldır birlikte oynadığım takım arkadaşlarımın herhangi bir tepki vermemesine de çok üzülmüştüm ve sonunda Fenerbahçe'ye değil, gitmek istediğim takıma gittim'' sözleriyle dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum