Altın Top ödülüne en büyük aday Ronaldo

Kırdığı birçok rekorla akıllara kazınacak bir sezon geçiren Cristiano Ronaldo’nun Altın Top’u kazanması gerektiği İspanyol basınında yankı buldu.

Altın Top ödülüne en büyük aday Ronaldo
07 Haziran 2017 - 12:55

Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi için yaptığı şampiyonluk kutlamalarında taraftarın "Altın Top" tezahüratına katılan Ronaldo, ödülü çok istiyor.

MARCA YAZDI

Santiago Bernabeu’da yapılan şampiyonluk kutlamarında taraftarın kendisi için söylediği "Altın Top"ödülü tezahüratına aktif şekilde katılan Cristiano Ronaldo’nun ödülü kazanması neredeyse kesinleşmiş durumda. İspanyol Marca gazetesi, Portekizli futbolcunun Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanmasının ardından ödülün başka bir futbolcuya gitmesinin neredeyse imkânsız olduğunu yazdı.

HARİKA SEZON GEÇİRDİ

Bu sezon 600. profesyonel golünü atan, Şampiyonlar Ligi’nde 100 gol barajını yakalayan ilk futbolcu olan, La Liga ve Real Madrid tarihinin de en golcü futbolcusu ünvanını alan Portekizli, "Altın Top" ödülünün en büyük adayı. Takımı ile La Liga ve Şampiyonlar Ligi zaferleri yaşayan 32 yaşındaki futbolcu, sezondan "Hayatımda geçirdiğim en iyi sezonlardan biriydi" diye bahsetmişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum