Galatasaray'a Cavanda için talih kuşu

Tavırları ve formsuzluğuyla Galatasaray’da gözden düşen Luis Cavanda’ya sürpriz bir teklif geldiği iddTavırları ve formsuzluğuyla Galatasaray’da gözden düşen Luis Cavanda’ya sürpriz bir teklif geldiği iddia edildi.ia edildi.

Galatasaray'a Cavanda için talih kuşu
07 Haziran 2017 - 12:59 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 13:04

Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazanan Galatasaray'da istenmeyen adam olan Luis Cavanda'ya Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'in talip olduğu belirtildi. Igor Tudor’un takımın başına geçtiğinden beri birçok maçta ilk 18’e almadığı Belçikalı savunma oyuncusunun satışı gündemde. 

KİRALIK İSTİYORLAR

Fransız spor radyosu RMC Sport'un haberine göre Galatasaray’daki büyük temizlik operasyonunda ilk gönderilecek futbolcu olan Luis Cavanda’ya Fransa’dan talip çıktı. Ligue 1 ekiplerinden olan Rennes, sezonu Galatasaray’da tamamlayan Cavanda’yı çok istiyor. Bu bağlamda Fransız ekibi, oyuncu için kiralık teklifi sundu. 

KAYIP GEÇİRDİ

İddiaya göre Cavanda ile her konuda anlaşan Rennes, bu sezon başında Trabzonspor’dan Galatasaray’a 1.8 milyon euro’ya transfer olup yalnızca 13 kez forma giyebilen futbolcuyu önümüzdeki günlerde Fransa’ya getirmek istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum