Altınordu Berke için 5 milyon euro istiyor

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in A Milli takım aday kadrosuna çağırdığı Altınordu’nun genç kalecisi Berke için 5 milyon euro bonservis bedeli biçildi. Başkan Mehmet Özkan, genç yıldız için üç Avrupa kulübü ile görüştüklerini açıkladı.

Altınordu Berke için 5 milyon euro istiyor
07 Haziran 2017 - 16:34 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 17:36

1. Lig takımlarından Altınordu’da başkan Seyit Mehmet Özkan, 17 yaşındaki genç yıldızı Berke için 5 milyon euro bonservis bedeli istediklerini açıkladı.

3 AVRUPA DEVİ SIRADA

Başkan Seyit Mehmet Özkan, 17 yaşındaki genç file bekçisine talip olan üç büyük Avrupa kulübü ile görüşme halinde olduklarını söyleyen başkan Özkan, “Bu kulüplerden biriyle anlaşsak bile, Berke 18 yaşını doldurmağı için bir yıl daha Altınordu'da forma giyecek. Şimdiden 1.5 milyon euro öneren bir kulüp var. Kapıyı 5 milyon eurodan açtık fakat indirim de yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

YÜZDE 30 PAY ALACAK

Başkan Özkan görüşmelerin devam etmesi nedeniyle kulüp isimlerini açıklamasının etik olmayacağını belirterek, Muslera'ya benzettiği genç eldivenin üçüncü bir takıma satışından yüzde 30 pay alacaklarının altını çizdi.

Bucaspor'da futbola başlayıp, Altınordu'da profesyonel olan 2000 doğumlu Berke Özer, U15, U16 ve U17 milli takımlarında 22 kez forma giydikten sonra geçtiğimiz günlerde Fatih Terim tarafından A Milli Takım'a alındı.

Bir süredir adı İngiliz devi Manchester City ile anılan Berke'ye İspanya, Almanya ve Hollanda'dan da teklifler olduğu gelen haberler arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum