Fenerbahçe'ye dev forma sponsoru

Basketbolda Fenerbahçe ile dev bir anlaşma yapan Doğuş Grubu, Sarı-Lacivertliler'e ayrıca sponsorluk yapmak için hazırlanıyor.

Fenerbahçe'ye dev forma sponsoru
07 Haziran 2017 - 16:17

Dünyaca ünlü ABD'li spor markası Under Armour'un Türkiye distribütörlüğünü alan Doğuş Grubu'nun, 2019'da Adidas ile sözleşmesi sona erecek Fenerbahçe Futbol Takımı ve yine 2019'de Nike ile anlaşması bitecek Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'na Under Armour firmasıyla forma sponsoru olacağı belirtildi. 

MARKANIN TANITIMINDA BÜYÜK YANKI UYANDIRACAK

Şu anda Darüşşafaka Doğuş takımının forma sponsorluğunu üstlenen Under Armour'un Fenerbahçe ile anlaşma yaparak markanın bilinirliği konusunda büyük ses getirmek istediği aktarıldı. 

ADİDAS SPONSORLUĞU

Fenerbahçe, 2014 yılında Adidas ile yenilediği anlaşmayla birlikte dev spor firmasıyla yıllığı 8 milyon 500 bin dolardan 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

FENERBAHÇE DOĞUŞ OLACAK

Bu sezon Turkish Airlines EuroLeague'de zafere ulaşan Fenerbahçe ile anlaşması beklenen Doğuş Grubu, Sarı-Lacivertliler'in basketboldaki ana sponsoru olacak. 

BİRÇOK YILDIZ UNDER ARMOUR KULLANIYOR

Dünyada gelişimini artıran Under Armour, NBA'de Golden State Warriors forması giyen Stephen Curry'nin ana sponsoru. Ayrıca firma, aldığı 28 altın madalya ile olimpiyat tarihinin en çok madalya kazanan isim olan Michael Phelps'e de sponsorluk yapıyor. 

Bunların yanında takım sponsorluğunda İngiltere Premier Lig'de rüya gibi bir sezon geçiren Tottenham Hotspur'da da forma sponsorluğunu Under Armour yapıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum