Ozan Kabak'tan samimi açıklamalar

ABONE OL

Schalke'de forma giyen Ozan Kabak, Ayşe Arman'ın Instagram yayınına katıldı ve samimi açıklamalarda bulundu. Galatasaray altyapısından yetişen Ozan, Fenerbahçe sorusuna da samimi bir yanıt verdi.

Schalke’de forma giyen milli oyuncumuz Ozan Kabak, gazeteci Ayşe Arman'ın Instagram yayınına konuk oldu ve samimi açıklamalarda bulundu.

Ozan Kabak, Almanya’daki kariyerini anlatırken, gelecekle ilgili hedeflerini de açıkladı. Galatasaray altyapısından yetişen genç oyuncu, Ayşe Arman’ın Fenerbahçe’de oynayıp oynamayacağıyla ilgili soruyu da samimi bir şekilde yanıtladı.

‘Fenerbahçe’de oynama ihtimalim yok’

Kendisinin Galatasaraylı olduğunu söyleyen ve bu nedenle Fenerbahçe’de oynama ihtimali olmadığını belirten Ozan Kabak, ‘Ben Galatasaraylıyım, bir gün Fenerbahçe'de oynama ihtimalim yok'  ifadelerini kullandı.

Futbola olan saygısını da anlatan genç oyuncu, kendilerine gösterilen değerinin hakkını vermek istediğini ‘Tüm çocukların hayali futbolcu olmak, Galatasaray'da oynamak milyonlarca gencin hayali. 12 milyon euro beni çok etkilemedi, aklımda vardı, hazırlıklıydım bunlara. 12 milyon euro önce, 15 milyon euro sonra ödendi. Yaptığımız dünyanın en güzel işi, insanlar para vererek spor yapıyor, bizim için milyon eurolar ödeniyor. Ben de bunun hakkını vermeye çalışıyorum’ sözleriyle ifade etti.

Almanya’daki taraftarları da anlatan Ozan, Galatasaray taraftarının kendisi için farklı bir yeri olduğunu ‘Almanlar da futbolu çok seviyor ve Gelsenkirchen'de 62 bin kişi her hafta stadı doldurur ve desteğini verir ama Galatasaray apayrı benim için. 18 yaşında oynarken beni bağırlarına bastılar, desteklerini esirgemediler ve hala güzel mesajlar atıyorlar. Galatasaray taraftarının bendeki yeri ayrıdır’ sözleriyle anlattı.


Ozan Kabak’ın yaptığı açıklamaların öne çıkan bölümleri;

‘Türkiye altyapıları gerçekten çok iyi. Türkiye'deki tüm altyapıları söyleyecek kadar iyi değilim ama Türk futbolcusu her şeyi yapabilecek güçte. Galatasaray altyapısı başlı başına bir okul. Elimi cebime ne zaman atsam, bir şeyler buldum Galatasaray altyapısında. Altyapılarda eksikler var ama ben kendime güvendiğim gibi Türk futbolcusuna güveniyorum. İnşallah genç kardeşlerimiz de Ozan gitti, bir şeyler başarıyor deyip ilham alıyorlardır.’

‘Birazcık korku ve stres iyidir bence ama sahaya çıktıktan sonra her şey yok oluyor. Fatih Terim size güvendiyse, siz de onu mahçup etmemek zorundasınız. Ben de öyle yaptım. Şampiyonlar Ligi ve ligde üst üste maçlar oynadım. Zamanla heyecanı attım ve iyi maçlar çıkardım. Fatih hocamın her zaman yanına giderim, Türkiye'ye döndüğümde ilk gittiğim yerlerden biri Florya'dır. O da her zamanki babacanlığıyla beni karşılar ve sohbet ederiz.’

‘Türkiye'de Bülent Korkmaz ile büyüdük, Galatasaray efsanesi, çok iyi bir oyuncuydu. Dünyadan bahsedersek, Van Dijk dünyanın en iyilerinden, onun stilini çok beğeniyorum, takip ediyorum.’

‘En iyi 10 takım arasında bir takıma gitmek isterim. İngiltere, İspanya, İtalya olabilir ama kafaya oynayan, sürekli Şampiyonlar Ligi'nde olan bir takıma gitmek isterim.’

ozan kabak schalke galatasaray fenerbahçe