Andreas Beck: Beni isteyen takımlar var

Beşiktaş’ın Alman futbolcusu Andreas Beck, “Almanya’dan beni isteyen bazı takımlar var. Ancak Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmem bulunuyor. Ailem ve ben İstanbul’da mutluyuz” dedi.

Andreas Beck: Beni isteyen takımlar var
12 Haziran 2017 - 12:57

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan siyah-beyazlı takımla kupayı kaldırdıktan sonra tatile çıkan Andreas Beck, Almanya merkezli internet sitesi Spox için bir yazı kaleme aldı. Başarılı defans oyuncusu, çarpıcı ifadeler kullandı.

Beşiktaş’ta ikinci sezonunu tamamlayan ve 2017-2018 sezonunun sonunda sözleşmesi sona erecek olan Alman futbolcu transfer teklifleri aldığını yazdı. Beck, bu konu ile ilgili olarak “Almanya’dan beni isteyen bazı takımlar var. Ancak Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmem bulunuyor. Ailem ve ben İstanbul’da mutluyuz” ifadesini kullandı.

“UNUTULMAZ BİR ŞEY YAŞADIM”

Beşiktaş’ın şampiyonluğuna da değinen ve şampiyonluk kutlamalarını yorumlayan Beck, şunları yazdı: “Boğaz’da 10 tekneyle geçiş yaptık. Bir saat sürdü. Kıyılarda binlerce Beşiktaş taraftarı vardı. Unutulmaz bir şey yaşadım, büyük keyifti. İki yılda Türkiye’de çok iyi dostluklar kurdum. Türkçemi de ilerlettim. Artık konuştuğumda insanlar beni anlıyorlar.”

Beck, siyah-beyazlı takımın Süper Lig’in 33. haftasında 4-0 galip gelerek şampiyonluğunu ilan ettiği Gaziantepspor maçı sonrasında da canlı yayında Türkçe konuşarak sürpriz yapmıştı.




Alman futbolcu kaleme aldığı yazıda son olarak, yeni sezonda mücadele edecekleri Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaşlı taraftarları hayal kırıklığına uğratmak istemediklerini vurguladı.
Kaynak: Milliyet

YORUMLAR

  • 0 Yorum