Leipzig'den bir transfer daha

Rüya gibi bir sezon geçirerek Şampiyonlar Ligi biletini alan Red Bull Leipzig, yaz döneminde üçüncü transferini Ibrahima Konate ile yaptı.

Leipzig'den bir transfer daha
12 Haziran 2017 - 12:41

Bundesliga'da ilk sezonunda ikinci olarak tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi bileti alan Red Bull Leipzig, yaz döneminde üçüncü transferini Ibrahima Konate ile yaptı. 

TWITTER'DAN DUYURDULAR

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Sochaux'dan kadroya dahil edilen Fransız oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı ancak bonservis bedeli hakkında bir bilgi verilmedi. 


GELECEĞE YATIRIM

Kadrosundaki genç oyuncularla büyük bir başarıya imza atan Alman ekibi, geleceğe yönelik önemli bir yeteneği daha kadrosuna kattı. 

5 AY ÖNCE A TAKIMA ÇIKTI

Socheaux altyapısında yetişen ve a takım deneyimini devre arasında yaşayan Konate, takımıyla 13 maça çıkıp bir gol attı. 

3. TRANSFER

Galatasaray'dan Bruma ile de ciddi şekilde ilgilenen ve transferi bitirme noktasına gelen Leipzig, Konate ile birlikte 3. transferini yaptı. Red Bull sponsorluğundaki ekip, daha önce Stuttgart U19 takımından kaleci Philipp Köhn'ü bonservissiz kadrosuna dahil ederken Young Boys forması giyen bir başka file bekçisi Yvon Mvogo'yu 5 milyon Euro'ya aldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum