Andreas Beck'in sözleşmesi fesih edildi

Beşiktaş'ın Hoffenheim'den 1,75 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Andreas Beck'in sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edildi. Beck'in Almanya'da Stuttgart'un takibinde olduğu iddia ediliyordu.

Andreas Beck'in sözleşmesi fesih edildi
31 Ağustos 2017 - 18:31

Beşiktaş'ın Hoffenheim'den 1,75 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Andreas Beck'in sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edildi. Beck'in Almanya'da Stuttgart'un takibinde olduğu iddia ediliyordu. Beşiktaş'ta bu sezon forma şansı bulma imkanı olmayan Alman futbolcu, Kara Kartallar'da gözden düşmüştü.

Adriano ve Caner Erkin'in formda olması, Andreas Beck'in arka plana itilmesine neden olmuştu. Beşiktaş'ın kadrosunda 14'ten fazla yabancı bulunmasından dolayı lisans sıkıntısı yaşanıyor. Oynatamayacağı halde sözleşme bedeli ödemek istemeyen Beşiktaş, fazla oyuncularını elden çıkartmaya çalışıyor.


Stuttgart takip ediyor

Beşiktaş'ın Beck'i 2,5 milyon euro bonservis bedeli ile satmak istediği iddia ediliyordu. Deneyimli bek oyuncusunun sözleşmesinin fesih edilmesinde Beşiktaş'ın bonservis ücreti alıp almadığı konusunda henüz resmi açıklama yapılmadı. Deneyimli bek oyuncusu, Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum