Moussa Sow'un aklı Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin Moussa Sow'a rekor bir bonservis ücretiyle sattığı Al Ahli, Moussa Sow'u kiralık göndermeye yanaşmıyor. Ancak iki senedir oyuncunun Fenerbahçe'yi istemesi, Katar kulübünü mecbur bırakıyor.

Moussa Sow'un aklı Fenerbahçe'de
31 Ağustos 2017 - 18:43

Editör: Mehmet BAŞKAN

Fenerbahçe'nin Moussa Sow'a rekor bir bonservis ücretiyle sattığı Al Ahli, Moussa Sow'u kiralık göndermeye yanaşmıyor. Ancak iki senedir oyuncunun Fenerbahçe'yi istemesi, Katar kulübünü mecbur bırakıyor. Fenerbahçe'de mutlu olduğu bilinen Moussa Sow, kiralık olarak Fenerbahçe'ye geri dönmek istiyor.

Moussa Sow için bedel ödenmeyecek

Fenerbahçe'nin geçen sezon gol yükünü çekmeyi başaran Moussa Sow, taraftarın sevgilisi oldu. Fenerbahçe'ye ilk geldiği günden bu yana taraftarın gönlünden hiç düşmeyen yıldız oyuncu, Katar'a transfer olurken gözyaşı dökmüştü. Senegalli golcü Katar'a gitme konusunda kararsızdı ama Fenerbahçe'nin yüksek bonservis ücreti kazanabilmesi için Al Ahli'ye transfer olmuştu.


Fenerbahçe kiralama bedeli ödemeden Moussa Sow'u geçen sezon kadrosuna katmıştı. Bu sezon da Fenerbahçe kiralama bedeli ödemeden, yalnızca oyuncunun yıllık ücretini ödeyerek kadroya katmak istiyor.

2019 yılında sözleşmesi bitiyor

Yıldız golcü Moussa Sow'un sözleşmesi 2019 yılında bitiyor. Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kalan oyuncu, bir sezon daha Fenerbahçe forması giymek için heyecanlanıyor. Bu sezon Fenerbahçe'de hem sol iç, hem santraforda alternatif olabilmesi adına Sarı Lacivertli kulüp tarafından da kiralamaya olumlu bakılıyor. Ah Ahli'nin kiralama bedeli ödenmemesini kabul etmesi halinde birkaç gün içerisinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum