Angel Di Maria operasyonu! Benfica'dan ayrılıyor...

Beşiktaş, Benfica’dan ayrılma kararı alan Arjantinli yıldız kanat oyuncusu Di Maria için tüm şartları kararı zorlama kararı aldı.

Angel Di Maria operasyonu! Benfica'dan ayrılıyor...
29 Mayıs 2024 - 10:08 - Güncelleme: 29 Mayıs 2024 - 10:18
Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Beşiktaş, 1 Temmuz’da başlayacak olan kampa yıldız yağdırmayı planlıyor. Bu süreçte kadrosunun hemen hemen yarısıyla yollarını ayıracak olan Kara Kartal, takımı birçok önemli yıldızla takviye etmeyi hedefliyor.

En büyük hedef Di Maria

Transfer konusunda listesi hazır olan ve birçok futbolcuyla haftalar öncesinden temas kurup girişimlere başlayan idarecilerin, en büyük hedefi Angel Di Maria...

Portekiz ekibi Benfica’yla yollarını ayıran Arjantinli kanat oyuncusunu kadrosuna kazandırmak için yoğun mesai harcayan yönetim, bu konuda oldukça istekli.

Benfica'ya olumsuz yanıt verdi

Benfica’nın sözleşme yenileme talebine olumsuz yanıt veren 36 yaşındaki Di Maria’nın öncelikli hedefi, ülkesi Arjantin’e dönüp kariyerine burada son vermek... Ancak Beşiktaş Yönetimi ise yıldız isme 1 yıllığına Siyah-Beyazlı formayı giymesi için yoğun baskı yapıyor.

Oyuncu ve menajerine ikna turları süren Beşiktaş Yönetimi, dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna kazandırıp transfer dönemine iddialı bir giriş yapmayı planlıyor.

Sezon performansı

Yıldız futbolcu Di Maria, Benfica formasıyla bu sezon 48 maçta 17 gol ve 15 asistle oynadı.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum