Ankara'da maçın iki kilit ismi

Milli ara dönüşü Fenerbahçe, Ankara'da Gençlerbirliği'nin konuğu oluyor. Karşılaşma öncesi iki takımda da eksikler çok, kilit isimler ise şöyle...

Ankara'da maçın iki kilit ismi
21 Kasım 2020 - 03:07
FUTBOO | Fenerbahçe, Ankara'ya eksik gidiyor ama kadro o kadar geniş ki sakatlar, cezalılar, hastalar aranmıyor bile. Bir tek sağ bekte kimin oynayacağı soru işareti. Ozan'ın orada oynama ihtimali var, eğer oynarsa Pelkas'ı orta sahada hücuma dönük daha çok görebiliriz.

Dimitris Pelkas demişken kendisi bize göre Fenerbahçe'nin bu maçtaki kilit futbolcusu. Valencia, Sinan ve Gökhan'ın olmayacağı bu maçta Fenerbahçe, kanatlardan çok ortadan gitmeye çalışabilir. Bu durumda da Pelkas'a daha çok iş düşecektir. Defansif oynayan Gençlerbirliği'ne karşı Pelkas'ın yaratıcılığını kullanması Fenerbahçe adına çok kritik.

Kapanan Gençlerbirliği savunması...

Gençlerbirliği'nde en büyük gol silahı Bogdan Stancu bu maçta sakatlığı nedeniyle oynamayacak.

Geçen sezon Fenerbahçe'ye golü vardı, büyük eksiklik olacak. Zaten hücum yönü kısıtlı bir takım. Hücumcu Fenerbahçe'ye karşı Ankara ekibinin ultra savunma bir şekilde oynamasını bekliyoruz. Çok sıkı kapanan bir Gençlerbirliği görebiliriz. Bu durumda da savunma oyuncularına iş düşüyor. Başta defansın lideri Diego Angelo olmak üzere... Tecrübeli futbolcu savunmada takımını bir arada tutup duran toplarda da ileriye çıkıp gol arayabilir. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum