Beşiktaş - Başakşehir maçının kilidi onlarda

Haftanın en zor maçlarından birisi Beşiktaş ve Başakşehir arasında oynanacak. Zorlu maç öncesi kilit isimleri değerlendirdik.

Beşiktaş - Başakşehir maçının kilidi onlarda
21 Kasım 2020 - 01:52 - Güncelleme: 21 Kasım 2020 - 02:53
Beşiktaş'ta tam 8 futbolcunun koronavirüs test sonucu pozitif çıkmıştı. Kadro zaten geniş değildi, şimdi ise Sergen Yalçın 11 kurmakta zorlanıyor. Üstüne bir de kaleci Ersin, 2 maç ceza aldı. Başakşehir ise bu maçtan sonra İngiltere'de Manchester United karşısına çıkacak. Zor bir maç bizi bekliyor.

Beşiktaş'ta maçın kilidi olmaya aday futbolcu Cyle Larin... Kanadalı forvet üst üste 3 lig maçında da gol atıyor. Siyah beyazlılar çok fazla pozisyona giremiyor, girdiğinde de Larin'in bitiriciliği bu sene çok önem taşıyor. Bu özelliğini bu sene çok iyi kullandı. Başakşehir'e de karşı kullanabilir mi göreceğiz.

Eksik Beşiktaş'a karşı Başakşehir'in kulesi...

Başakşehir ise Beşiktaş'ın savunma zaaflarından yararlanmak isteyecektir. Enzo Crivelli'nin sakatlığı geçti ve bu maçta forma giyebilecek. Eksik Beşiktaş savunmasına karşı güçlü fiziğini ve hava topu hakimiyetini kullanmak isteyecektir. Uygun şartlar sağlanabilirse tam onun isteyeceği bir maça dönüşebilir. Ayrıca ileride yaptığı baskı da takımı adına çok önemli. Gol atamasa bile topun kendi takımında kalmasını sağlıyor. Marke edilmesi güç bir isim ve bu maçta da Başakşehir ondan çok şey bekleyecektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum