Ankara'da öne çıkanlar, sınıfta kalanlar

Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında 5-1 kazanırken sahanın öne çıkan 3 ismi de sarı-lacivertli ekipten oldu.

Ankara'da öne çıkanlar, sınıfta kalanlar
22 Kasım 2020 - 04:04
FUTBOO | Fenerbahçe, milli aranın ardından Süper Lig'e Gençlerbirliği karşısında 5-1 kazanarak geri döndü.

Milli ara sonrası lige dönmek zordur ancak sarı-lacivertliler Ankara'da oyun olarak rakiplerine üstünlük kurarken sahadan da farklı bir skorla ayrılmayı başardılar. Peki bu galiibyette hangi oyuncular öne çıktı, karşılaşmanın en iyileri ve en kötüleri kimlerdi?

En iyiler | Diego Perotti

Fenerbahçe'de hiç kuşkusuz en çok öne çıkan oyuncu, saha içindeki etkili performansını iki golle süsleyen Diego Perotti oldu. Perotti takımını 38. dakikada penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçirirken, kendisinin ikinci golünü 69. dakikada kaydetti. Özellikle 2. golünde çok şık bir vuruş yapan yıldız oyuncu, bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını da 3'e çıkarmayı başardı.
En iyiler | Dimitrios Pelkas

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana hem hırsı hem de saha içindeki mücadelesiyle dikkat çeken Dimitrios Pelkas, Ankara'da da başarılı performansını sürdürdü. Pelkas, sarı-lacivertli takımın attığı gollerin ikisinde asisti yapan isim olarak galibiyette büyük rol oynadı.

En iyiler | Mert Hakan Yandaş

Sezona pek de beklendiği gibi başlayamayan Mert Hakan Yandaş, toparlanmaya devam ettiğini gösterdi. Milli aradaki hazırlık maçında iyi bir performans sergileyen Mert Hakan, Gençlerbirliği karşısında da hem iyi oynadı hem de takımınını ilk golünü atan isim oldu.

En kötüler | Gençlerbirliği

Süper Lig'de sadece 1 galiibyeti bulunan Gençlerbirliği, takım olarak Fenerbahçe karşısında çok etkisiz kaldı. Ankara temsilcisi mücadele ve istek olarak rakibini zorlayacak bir performans sergileyemedi. Özellikle Fenerbahçe'nin 3. golünden sonra başkent temsilcisi oyundan tamamen koptu ve konsantrasyon sorununu aşamadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum