Sahanın en iyi üç oyuncusu

Beşiktaş sahasında konuk ettiği Başakşehir'i 3-2 mağlup ederken, gecenin en iyilerini ve en kötülerini değerlendirdik.

Sahanın en iyi üç oyuncusu
22 Kasım 2020 - 03:27
FUTBOO | Maç öncesi gelişmeler Beşiktaş'ın işinin kolay olmayacağı yönündeydi ancak Beşiktaş ilk yarıda beklentilerin çok üstünde bir performans sergiledi. 2-0 ilk yarıyı önde kapatan Beşiktaş, son dakikalarında zaman zaman zorlansa da Başakşehir'i 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Peki siyah-beyazlıların aldığı bu kritik galibiyette hangi oyuncular performanslarıyla dikkat çekti?

En iyiler | Utku Yuvakuran

Ersin'in yokluğunda sakatlığını atlatan Utku Yuvakuran kaleye geçerken, genç file bekçisi önemli kurtatışlarıyla öne çıktı. 3-2 kazanan Beşiktaş'ta sahanın en iyilerinden olan Utku, belki de 3 puanda payı en çok olan isimdi. Özellikle ilk yarıda Demba Ba'nın yakın mesafeden vuruşunda gole izin vermeyen Utku, sahanın en iyilerinden oldu.

En iyiler | Atiba Hutchinson

Onun için yaş sorun olmamaya devam ediyor! Kanadalı yıldız Atiba Beşiktaş'ın toparlayıcı ismi olurken, 1 gol ve 1 asistlik performansıyla öne çıktı. Özellikle birçok oyuncunun şut tercihini kullanacağı bir pozisyonda topu Larin'e çıkaran Atiba, bir kez daha bireysel performanstan çok takımın ne yaptığının önemli olduğunu bizelere gösterdi. Larin, bu pozisyonda Atiba'dan aldığı topu ağlara gönderdi.

En iyiler | Fredrik Gulbrandsen

Başakşehir adına oyuna 76. dakikada dahil olan Fredrik Gulbrandsen, 81. dakikada çok şık bir gol atarken, uzatmalarda da ikinci golünü attı. 15 dakikalık bir süreçte takımı adına 2 gol atan Fredrik Gulbrandsen, Başakşehir adına iyi performans gösteren isim oldu.

En kötüler | Mehmet Topal

Tecrübeli oyuncu Mehmet Topal takımı adına elinden geleni yapsa da Aboubakar'a müdahalesinde  kolay bir sarı kart gördü. Mehmet Topal 70. dakikada da Aboubakar'ı ceza sahasında çekti ve hem penaltıya sebep oldu hem de kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum