Antalyaspor'da Nasri krizi

Antalyaspor'da milli maç arasında Samuel Eto'o krizi geçici olarak çözüme kavuşurken, Rıza Çalımbay ile Nasri arasındaki sorun patlak verdi. Nasri, Galatasaray maçında kadroda olmayacak.

Antalyaspor'da Nasri krizi
10 Eylül 2017 - 13:17

Editör: Mehmet BAŞKAN

Antalyaspor'da milli maç arasında Samuel Eto'o krizi geçici olarak çözüme kavuşurken, Rıza Çalımbay ile Nasri arasındaki sorun patlak verdi. Nasri, Galatasaray maçında kadroda olmayacak. Akdeniz ekibi, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürürken, Rıza Çalımbay'ın antremanda isteklerini yerine getirmeyen Nasri, kadroya alınmayacak.

Nasri'nin yarattığı gerginlik, takımın havasını olumsuz etkiledi. Nasri'nin topu ayağında fazla tutması, Rıza Çalımbay'ın oyun planını olumsuz etkiliyor. Nasri'nin takım oyununa karşı bu tutumuyla Rıza Çalımbay'ın hedefi haline geldiği gözlendi. Deneyimli hoca, Nasri'yi Galatasaray maçında ilk 11'de düşünmüyor.


Galatasaray maçında Zeki ve Sandro, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Antalyaspor'un yeni transferi Jeremy Menez ise hafif sakatlığı ve kondisyon eksikliği nedeni ile maç kadrosuna alınmayacak. Antalyaspor karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak için milli maç arası boyunca çalışmalarını sürdürdü. 

Antalyaspor Galatasaray maçı bilet fiyatları

10 Eylül Antalyaspor Galatasaray maçının bilet fiyatları, Galatasaray taraftarı için 65 Lira, Antalya tribünleri ise kategoriye göre 50, 100, 150 ve 300 TL arasında değişiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum