Antalyaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Hafta arasında Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı deviren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Antalyaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler
07 Ekim 2023 - 00:06
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. 7 Ekim Cumartesi günü oynanacak Antalyaspor - Galatasaray karşılaşması 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hafta arasında Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de de geride kalan 7 haftada 19 puan topladı. Antalyaspor'un ise 7 haftada 9 puanı bulunuyor.

Antalyaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Antalyaspor: 
Leite, Bünyamin, Ömer, Veysel, Güray, Erdal Rakip, Saric, Jehezkel, Streek, Larsson, Buksa
Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Sanchez (Nelsson), Angelino, Kerem Demirbay, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Zaha, Icardi

Bitexen Antalyaspor'da sakatlıkları süren Jakup Kaluzinski ve Ufuk Akyol ile izinli Naldo dışında eksik bulunmuyor. Galatasaray'da ise Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle kamp kadrosua alınmadı.

Ligde 6 maçlık seri

Galatasaray, Trednyol Süper Lig'de oynadığı son 6 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor ve Ankaragücü'nü mağlup etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum