Şenol Güneş dönemi sona erdi

Beşiktaş'ın Konferans Ligi'nde Lugano karşısında aldığı yenilginin ardından teknik direktör Şenol Güneş ile yollar ayrıldı.

Şenol Güneş dönemi sona erdi
06 Ekim 2023 - 12:10
Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi'nde Lugano karşısında aldığı 3-2'lik yenilginin ardından siyah-beyazlı kulüpte hareketli saatler yaşandı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ile yollar ayrılırken, kulüp yönetimi kongreye gitme kararı aldı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Şenol Güneş'in ayrılığı ile ilgili ''Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz'' ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'ın İstanbulspor ile oynayacağı maçta teknik sorumlu olarak Burak Yılmaz'ın görev alması bekleniyor.

Kongre kararı da açıklandı

Siyah-beyazlı kulüp alınan kongre kararını da ''Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir'' şeklinde açıkladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum