Antalyasporlu Samir Nasri'nin maaşı ortaya çıktı

Antalyaspor'un flaş transferi Samir Nasri'nin maaşı dışında sözleşmesindeki ek maddeler ortaya çıktı. Antalyaspor, Samuel Eto'o, Menez gibi yıldız oyuncuları kadrosunda bulunduruyor.

Antalyasporlu Samir Nasri'nin maaşı ortaya çıktı
12 Eylül 2017 - 16:34

Antalyaspor'un 30 yaşındaki Fransız yıldızı Samir Nasri'nin maaşı dışında ekstra ödemeler de alacağı ortaya çıktı. Kadrosunda Samuel Eto'o ve Menez gibi büyük oyuncuları barındıran Antalyaspor, Samir Nasri'ye performansa dayalı ek ödemeler de yapacak. Yıllık 4 milyon euro maaş alan oyuncu, Antalyaspor forması ile başarılı olursa gelirini büyük ölçüde arttıracak.

Samir Nasri yıllık 4 milyon euro'nun yanı sıra bonuslar kazanacak.

Nasri primleri

Nasri'nin attığı her gol 1 puan, yaptığı her asist 0.5 puan olarak değerlendirilecek.


Yıldız futbolcu 10 puana ulaşırsa 250 bin euro, 15 puana ulaşırsa 250 bin euro ve 20 puana ulaşırsa 350 bin euro daha ekstra kazanacak.

Bunların yanı sıra oynayacağı her 10. maç için 500 bin euro elde edecek olan Fransız yıldız, Antalyaspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde 350 bin euro'yu daha cebine koyacak.

Samir Nasri'nin 2 milyon euro'luk imza parası ise önümüzdeki yıl ödenecek. Antalyaspor, son yıllarda isminden en çok söz ettiren Türk kulüpleri arasında yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum