Arda Güler, Aboubakar ve milli takım teklifi!

Sergen Yalçın, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu.

Arda Güler, Aboubakar ve milli takım teklifi!
02 Kasım 2022 - 12:08
Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Sergen Yalçın, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu.

Sergen Yalçın, Beşiktaş döneminde Aboubakar'ın çok uzun süren sakatlığı hakkında ''Şahsi olarak cevaplarsam o denli büyük bir sakatlık yaşadığını düşünmüyorum. Belki 2-3 maçlık olabilir, ama 12-13 maç oynamasına engel bir sakatlığı olduğunu da sanmıyorum. Larin'in sakatlığı ondan daha ağırdı ama 1 hafta sonra maça çıktı. Adam mutlaka sakattır mutlaka ağrısı vardır, ben sakat değildir diyemem nasıl diyeyim. Senin vücudunu ben senden daha iyi nasıl bileyim, sen daha iyi bilirsin. O yüzden oyunculara 'o sakat, bu değil' yorumlamasını biz yapamayız yani'' dedi.

''Aboubakar'a ateş ettiler sandım''

Aboubakar'ın Sivasspor maçında sakatlandığı pozisyon hakkında da konuşan Sergen Yalçın, ''Aboubakar sakattı, buna baskı yaptılar 'oyna' diye. O da 'tamam oynayacağım, kendimi riske atacağım' dedi. Neyse maç başladı, zaten hiçbir şey yapmıyor, koşmuyor, depar atmıyor. Dakika 44'e geldi bi pozisyon oldu, bu 'ahhh' diye bıraktı kendini, ayağını filan tutuyor göreceksin. Dedim 'Ne oldu ya, tribünden filan ateş mi ettiler, vuruldu mu bu?'. Benim çapraz bağlarım koptu maçta, böyle bir acı hissetme modeli yok, olamaz'' ifadelerini kullandı.

Arda Güler yorumu

Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Arda Güler için, ''Benim gördüğüm en yetenekli yerli oyuncu'' yorumunu yaptı. 

Milli takım ve gelecek planları

A Milli Takım konusunda teklif iddialarını da yanıtlayan Sergen Yalçın, ''Milli Takım için teklif almadım, sosyal medyada yanlış şeyler çıktı. Oranın bir teknik direktörü var. Bu haberler sağlıklı değil. Oradaki insanların emeğine saygısızlık etmeyelim'' dedi.

Gelecek planları hakkında da konuşan Yalçın ''Botoks yaptırmadım, ameliyat var. Enerjimiz yerine geldi, kafamız rahat. Önümüze proje gelirse, konuşuruz. Biz daha çok şampiyonluk ve kupa kazanırız, bunu da yazın'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum