Arda Güler: ''Maçtan önce Carlo Ancelotti mesaj attı''

EURO 2024 F Grubu'nda Gürcistan karşısında A Milli Takım adına muhteşem bir gole imza atan Arda Güler, mücadelenin ardından konuştu.

Arda Güler: ''Maçtan önce Carlo Ancelotti mesaj attı''
19 Haziran 2024 - 11:35 - Güncelleme: 19 Haziran 2024 - 11:43

A Milli Takım'ın EURO 2024'te Gürcistan karşısında aldığı 3-1'lik galibiyette büyük rolü olan ve muhteşem bir gole imza atan Arda Güler, mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Arda Güler, kendini çok iyi hissettiğini söylerken, attığı goldeki vuruşları antrenmanlarda çalıştığını da dile getirdi.

İşte Arda Güler'in maç sonu açıklamaları;

''İnanılmaz hisler içindeyim. Çünkü, bu golün hayalini kuruyordum. Buradaki insanlara mutluluk yaşatmak istiyordum. Bana inanılmaz sevgi var, ben de bunu karşılığını vermek için çok çalışıyorum. Böyle gollerle umarım onları mutlu edebilirim.''

''Toplara vuruyorum böyle. İdman sonlarında böyle vuruşları çok çalışıyorum. Maçta da böyle gol attığım için çok mutlu oldum. Kazandığımız için çok mutluyuz. Herkese armağan olsun. Ancelotti hocamız maçtan önce bana mesaj attı, başarılar diledi. Real Madrid'in desteği de beni çok motive ediyor. Buradaki herkesin hakkını vermek gerekiyor. İnanılmaz bir atmosfer vardı.''

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum