Montella kritik zaferi yorumladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Gürcistan karşısındaki galibiyeti değerlendirdi.

Montella kritik zaferi yorumladı
19 Haziran 2024 - 11:29
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 F Grubu'nda Gürcistan karşısında aldığımız galibiyeti değerlendirdi. Vincenzo Montella, 3 puan ve takımın performansından dolayı çok mutlu olduklarını söylerken, Portekiz karşısında da kazanmak istediklerini söyledi.

Montella, Gürcistan'a karşı iyi başladıklarını belirtirken ''Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Bu bizim için bir başlangıç, çok önemli bir başlangıç. İlk hedefimiz turu geçmek. Takımımız son dönemlerde birçok ilke imza attı. Adım adım ilerlediğimizde çok şey başarabiliriz. Portekiz'e karşı resmi bir maçta galibiyetimiz yok ve bunu sonlandırmak istiyorum. Bugün aldığımız galibiyeti kutladık ve yarından itibaren Portekiz maçına hazırlanacağız'' dedi.

Muhteşem bir gole imza atan Arda Güler hakkında da konuşan Montella ''Bu sezon inanılmaz bir futbolcu olduğunu birçok kez gösterdiğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Çok ofansif bir takım olduklarını da hatırlaran İtalyan çalıştırıcı ''Takımımızın forvetsiz oynadığı konuşuluyor ancak çok ofansif bir takım olduğumuz unutulmasın. Kanatlarımız ve beklerimiz fazlasıyla ofansif oyuncular. Hakan Çalhanoğlu'nun muazzam bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz, inanılmaz bir futbolcuya sahibiz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum