Arda Güler şoku!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlıktan dönen Arda Güler'in Las Palmas maçında forma giyebileceği müjdesini verdikten hemen sonra Milli yıldızımız için yeni bir sakatlık haberi geldi.

Arda Güler şoku!
26 Eylül 2023 - 14:02 - Güncelleme: 26 Eylül 2023 - 15:43
Teknik Direktör Carlo Ancelotti, milli oyuncunun Las Palmas maçında oynayabileceğini söyledikten hemen sonra kötü haber geldi.

"Arda Güler iyi durumda"

Ancelotti yaptığı açıklamada, "Arda Güler iyi ve hazır durumda. Biraz ritim eksikliği var ve bizim oyun tarzımıza alışması gerekiyor. O çok büyük bir yetenek. Vinicius, Arda, Carvajal ve Mendy'nin kaç dakika oynayabileceğini değerlendirip karar vermem gerekiyor." dedi.

Antrenmanda yeniden sakatlandı!

Sakatlığını yeni atlatan Milli oyuncumuz, Real Madrid antrenmanı sırasında tekrar sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktı.

Real Madrid kulübü, Arda Güler'in sol arka adalesinden sakatlandığını açıkladı. 

İlk belirlemelere göre Arda Güler'in en az 3 hafta sahalardan uzak kalabileceği bekleniyor.

Yeni sözleşme açıklaması

Real Madrid ile sözleşme yanilecek misiniz? sorusuna İtalyan teknik adam, "Burada mutlu olduğumu herkes biliyor. Şu anda çok önemli bir konu değil bu. Gelecekte konuşacağız." şeklinde konuştu.

Xabi Alonso sözleri

Real Madrid, Xabi Alonso iddialarına da değinen Ancelotti, "Xabi Alonso oyuncu olarak yanımdaydı. Şimdi çok iyi gidiyor. Umarım bir gün Real Madrid'in teknik direktörü olur. Onu tıpkı Raul ve Arbeloa gibi seviyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum