Ünlü influencer Fenerbahçe için Türkiye'ye geliyor

Sosyal medyada yaklaşık 10 milyon takipçisi olan Amerikalı ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Melissa Hutchison, Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir açıklama yaptı.

Ünlü influencer Fenerbahçe için Türkiye'ye geliyor
28 Eylül 2023 - 10:07 - Güncelleme: 28 Eylül 2023 - 13:47
Süper Lig ve Avrupa’da yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe için Amerikalı ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncudan sürpriz bir açıklama geldi. Yaklaşık 10 milyon takipçisi olan ünlü isim Melissa Hutchison, Fenerbahçe için yaptığı açıklama sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü. 

Sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gören Melissa Hutchison ilk olarak Amerika’daki Türkiye Konsolosluğu’ndan Fenerbahçe için Türkiye'ye geleceğini söylediği bir video paylaştı. 

Maç mı, reklam anlaşması mı?

Türkiye hakkında tavsiyeler de isteyen Hutchison'ın asıl geliş sebebi ise belirsizliğini koruyor. Sosyal medyada, bu ziyaretin Fenerbahçe'nin maçlarını izlemek ya da bir reklam anlaşması için olabileceği konuşuluyor. Spora olan ilgisiyle de tanınan ünlü isim daha önce Amerika'da da birçok NFL ve NBA maçında tribündeki yerini almıştı.

Melissa Hutchison'ın iki paylaşımı da kısa sürede binlerce beğeni alırken, hayranları ünlü ismin sayfasını yorum yağmuruna tuttu.

Fenerbahçe ve Fenerbahçe Beko'nun maçları

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de hafta sonu Kadıköy'de Başakşehir ile karşılaşacak. Fenerbahçe Beko ise 6 Ekim Cuma günü THY Euroleague'in ilk haftasında Ataşehir'de EA7 Emporio Armani Milan ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe maçı ne zaman

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Kadıköy'de Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe - Başakşehir maçı 28 Eylül Perşembe günü saat 20:00'de başlayacak. Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum