Arda için işler iyi gitmiyor

A Milli Takım’da yaşadığı olaylar nedeniyle İspanya’da ağır eleştirilen Arda Turan için İspanyollar, başlıklarda ağır ithamlarda bulundu.

Arda için işler iyi gitmiyor
09 Haziran 2017 - 11:21

Milli Takım kariyerine yaşadığı olay sonrasında noktalandırma kararı alan Arda Turan, formasını giydiği İspanya’da manşetlerde.

İspanya’nın güçlü gazetelerinden Marca sitesinde, “Arda, Barcelona’ya ölü ağırlık” ifadelerini kullandı. Oyuncunun bonservisine verilen ücretin ve aldığı yıllık ücretin bir yük olduğunu dile getiren gazete, 34 milyon euro bonservis ve Turan’ın yıllık 8 milyon euro kazanmasına değindi.

Arda Turan’ın Luis Enrique tarafından çok istenildiği ve bu nedenle transfer edildiği, oyuncunun Enrique döneminde bile süre almakta zorlandığı ifade edildi. Haberin devamında Arda Turan’ın Çin’e satılmak istendiği de okuyucularla paylaşıldı.


HERKES AYRILMASINI İSTİYOR

Goal’ün Barcelona muhabiri İgnasi Oliva ise İspanya’daki kulislere değinerek, “Şu anda herkes Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılmasını istiyor. Hiçbir yönetim kurulu üyesi bunu kamuoyu önünde söylemiyor ama özel konuşmalarda dile getiriyorlar.

Barcelona, birilerinin gelip Arda Turan için 30 milyon Euro ödeyip oyuncuyu almasını umuyor. Luis Enrique'nin isteğiyle transfer edildi fakat Enrique döneminde bile oynayamadı. Barcelona yöneticileri Arda Turan'dan para kazanmak istiyor. Yani şu an satış listesinde. Ancak yaşanan bu son olay, Arda'nın başka bir takıma transferini kolaylaştırmayacak. Değeri her hafta düşüyor" ifadelerini kullandı.

AJANSTAN “PİŞMAN DEĞİLİM”

İspanyol Haber Ajansı (EFE) Arda Turan’ın yaşanan olaylar sonrasında yaptığı basın toplantısındaki ifadelerine yer vererek oyuncunun “pişman değilim” ifadesini aboneleriyle paylaştı ve “Arda, takımdan özür dilemeden ayrılmayı tercih etti” sözleriyle vedasını açıkladı.

“KORKUNÇ YIL”

Katalan sitesi CCMA, “Arda Turan’ın korkunç yılı” haberiyle okuyucularına Turan’ın bu sezon yaşadığı olayları aktardı. Instagram ve en son milli takım olayını paylaşan gazete sert ifadeler kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum