Galatasaray Sinan Gümüş'ü bırakmıyor

Transfer döneminde adı Benfica ile anılan Galatasaray’ın genç yıldızı Sinan Gümüş yuvada kalıyor. Ligin son maçlarındaki performansı ile göz dolduran oyuncuya yönetimin yeni sözleşme teklif etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Galatasaray Sinan Gümüş'ü bırakmıyor
09 Haziran 2017 - 11:17

Kötü geçen sezonun iyileri arasında sayılan, özellikle de ligin son maçlarında ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle adını yeniden parlatan sarı-kırmızılı takımın genç oyuncularından Sinan Gümüş’e yeni sözleşme teklifi geliyor.

Bir süredir adı gidecekler listesinde bulunan, Benfica ile anlaşma zemini aradığı bildirilen ve birçok Anadolu kulübünün listesinde bulunan Sinan’ın kulüpte kalması gündeme geldi. 

TUDOR İSTİYOR

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün, oyuncunun menajeri Ersin Akan'la bir görüşme yaptığı, gelecek sezon şartları daha iyi bir kontrat ve daha çok süre alacağını söylendiği öğrenildi. BeINSports’un haberine göre, bu kararın arkasında ise teknik direktör Igor Tudor'un Sinan'dan memnun olması ve takımda kalmasının etkili olduğu gelen bilgiler arasında. 

Bu sezon sarı kırmızılı formayla 21 karşılaşmaya çıkan Sinan Gümeş, 7 gol 2 asistle takımı adına 9 gole katkıda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum