Arda kumar oynamadı

Adı son günlerde gündemden düşmeyen, milli formayı artık giymeyeceğini açıklayan Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut’tan futbolcusunun kumar oynadığı iddialarını yalanladı.

Arda kumar oynamadı
15 Haziran 2017 - 12:07

Futbol hayatını Barcelona’da sürdüren ve adı son zamanlarda gündemden düşmeyen Arda Turan’ın kumar oynadığı haberlerine menajeri Ahmet Bulut açıklama getirdi. 

Arda’nın bir başka kulübe transferinden, kumar iddialarına kadar birçok konuya yanıt veren Ahmet Bulut, tecrübeli oyuncu hakkında çıkan ‘yalan’ haberlerden şikayetçi oldu.

Futbolcusu ile ilgili çıkan ‘bileti kesildi’ haberlerine ateş püsküren menajer Bulut, “Barcelona bana ‘Arda’ya kulüp bul’ demedi. Satmayı düşünmüyorlar. Biz de kimseyle görüşme yapmadık ve kararımız Arda’nın, en az bir yıl daha Barcelona’da futbola devam etmesi yönünde” diye konuştu.

“MİLLİ KARİYERİ SONA ERDİ”

Bu sezon sık sık sakatlıklar yaşayan futbolcusunun üzerine haddinden fazla gelindiğine dikkat çeken menajer Ahmet Bulut, milli takım konusunu ilgili de “Bu onun için çok zor bir karardı. Üzerinde gereğinden fazla baskı oluşturuldu. O milli takımın çıkarlarını düşünerek ilgi odağı olmak istemedi ve milli kariyerini sonlandırdı” diye konuştu.

“KUMAR İDDİALARI GERÇEK DIŞI”

İspanyol basınında çıkan ‘kumar’ iddialarına da tepki gösteren Arda’nın menajeri, “Arda hiçbir zaman kumar oynamadı. Servet kaybettiği iddiası da tamamen yalan. Bu iş artık çirkinleşmeye başladı ve bu iddialara avukatlarımız aracılığı ile yanıt vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum