Klassen, Everton'a transfer oldu

Ajax’ta geçen sezon sergilediği performansla dikkat çeken Hollandalı futbolcu Davy Klassen sürpriz bir karar vererek İngiltere’nin yolunu tuttu.

Klassen, Everton'a transfer oldu
15 Haziran 2017 - 12:01

Premier Lig kulüplerinden Everton’a transfer olmasının an meselesi olduğu açıklanan Klassen, sözleşmesindeki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından İngiliz ekibine resmi imzayı atacak.

BONSERVİSİ 26 MİLYON

Ajax’taki performasnı ile dikkat çeken ve kaptanlığa kadar yükselen 24 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusunun yeni adresi Goodison Park oldu. Everton ve Ajax’ın yıldız futbolcu için tam 26 milyon Pound tutarında bir anlaşma yaptığı belirtildi.

SON PÜRÜZLER ÇÖZÜLÜYOR

Kulüplerin anlaştığı transferde futbolcunun, imaj hakları ve birtakım ufak konular çözüldüğü anda kendisini Evertona’a bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Kontratının uzun dönemli olacağı belirtilen futbolcunun, yeni takımına ‘beceri’ katmasının hedeflendiği belirtildi.

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Bu sezon takımının ligde ve Avrupa Ligi’nde kafaya oynamasının en önemli faktörlerinden biri olarak gösterilen Davy Klassen, altyapısından yetiştiği Ajax formasıyla bu sezon çıktığı 33 maçta 14 gol 9 asistlik performansla oynadı. Klassen ayrıca 14 kez Hollanda A Milli Takımı forması da giydi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum