Arda Turan'dan şok saldırı

A Milli Takım’ın dün oynanan Makedonya maçının ardından Üsküp-Trieste yolculuğu sırasında Arda Turan, Bilal Meşe’ye sert ifadeler kullanıp, fiziki müdahalede bulundu. Milli Takım kaptanı, çevredekilerin müdahale etmesiyle sakinleştirildi.

Arda Turan'dan şok saldırı
06 Haziran 2017 - 10:23

Dün oynanan özel maçta Makedonya ile golsüz berabere kalan milliler Kosova maçının kampı için Slovenya’ya doğru yola koyuldu. Slovenya’da kamp yapacak olan milliler, Üsküp’ten özel uçakla İtalya’nın Trieste kentine uçtular. Bu sırada basın, teknik heyet ve futbolcular uçakta yer aldı.

PRİM OLAYI

Teknik heyet en önde, basın orta kısımda ve futbolcular uçağın arka kısmındaki yerlerini almak için uçağa binmeye başladılar. Uçağın kalkmasına az bir süre kala Arda Turan, orta kısımdan arka kısma doğru ilerlerken Milliyet gazetesi yazarı Bilal Meşe’yi gördü. EURO 2016’da haber ve prim yüzünden eleştirdiği Meşe’ye hakarete varan cümleler ve küfürlü ifadeler kullanan Turan, Meşe’ye fiziki müdahalede bulundu.

Arda Turan, Bilal Meşe’nin boynunu sıkınca çevredeki basın mensupları ve futbolcular araya girdi. Yaşanan olayda Selçuk İnan’ın ayağı sıkışırken Turan, güç bela sakinleştirildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum