Arda Turan için yeni iddia

Menajeri Ahmet Bulut: “Arda’nın Barcelona ile 30 Haziran 2020’ye kadar sözleşmesi var. Hiçbir yere gitmiyor. 2020 yılına kadar Barcelona’dayız.”

Arda Turan için yeni iddia
05 Haziran 2017 - 15:10

2015-2016 sezonundan bu yana Barcelona forması giyen ve Katalan ekibiyle 2019-2020 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu Arda Turan’ın geleceği tartışılırken menajer Ahmet Bulut’tan yeni bir açıklama geldi.

Daha önce Çin Süper Ligi kulüplerinden taliplerinin olduğu ve son olarak İngiltere’den Arsenal’in istediği Arda Turan için menajeri Ahmet Bulut, “Barcelona’dan ayrılmayacak” dedi.

Teknik direktör Luis Enrique’nin görevden ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Ernesto Valverde’nin gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği iddia edilen Arda Turan için menajer Ahmet Bulut şunları söyledi:

“ÇIKAN HABERLERDEN RAHATSIZ”

“Arda’nın Barcelona ile 30 Haziran 2020’ye kadar sözleşmesi var. Hiçbir yere gitmiyor. Barcelona yönetimi de kendisinden memnun. Hiçbir takımla görüşmemiz olmadı. Haberler kendisini rahatsız ediyor. Hatta Barcelona yönetimi de çıkan haberlerden rahatsız. Sezonun ikinci yarısından bu yana bizi her yere gönderdiler. 2020 yılına kadar Barcelona’dayız.”

Arda Turan bu sezon Barcelona’da 18’i La Liga’da olmak üzere 30 resmi maçta forma giydi, toplam 13 gol atarken 6 da asist yaptı.
Kaynak: NTV Spor

YORUMLAR

  • 0 Yorum