Kocaman Alexander Mitrovic'i istiyor

Bu sezon forvet oyuncularından istediği verimi alamayan Fenerbahçe’de gözler, forvet transferine çevrildi.

Kocaman Alexander Mitrovic'i istiyor
05 Haziran 2017 - 15:03 - Güncelleme: 05 Haziran 2017 - 15:07

Kupasız geçirilen bir sezonun ardından Aykut Kocaman ile birlikte yeni bir yapılanma içerisine giren Fenerbahçe, üçüncü bölgeye takviye için düğmeye bastı.

Sow, van Persie, Emenike ve Fernandao ile sezona başlayan Fenerbahçe, disiplinsiz tavırlarıyla Emenike ile yolları ayırmayı planlıyor. Moussa Sow’un kiralık olması ve durumunu kendi belirleyecek olması elde iki forvetin kaldığını işaret ediyor.

Omzundan yaşadığı sakatlık sonrasında nasıl döneceği merak konusu olan Fernandao ve beklentilerin çok altında kalan Robin van Persie ile sezona başlamak istemeyen sarı-lacivertliler forvet için Ada’ya göz dikti.

POTANSİYELİ OLAN BİR İSİM

Fenerbahçe'nin başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman'ın, Anderlecht'ten Newcastle United'a 2015 yılında 18.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan ancak beklentilerin altında kalan Alexander Mitrovic'i takibe aldığı öğrenildi.

Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'de görmek istediği ve bu isteğini yönetime bildirdiği ifade edildi. Fenerbahçe yönetimi Mitrovic'i kiralamak için Newcastle ile masaya oturacak.


Mitrovic'in Fenerbahçe'de ciddi aşama kaydedeceğini ve uzun boyuyla da hava toplarında ciddi tehlike oluşturacağını hesap ediyor.

Newcastle formasıyla 25 maça çıkan Mitrovic 4 gol, 6 asistle takımına katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum