Arda Turan'ın Avrupa hedefi!

Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, TRT Spor'a konuşurken, mor-sarılı ekipteki hedeflerini anlattı.

Arda Turan'ın Avrupa hedefi!
17 Ekim 2023 - 23:03
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Arda Turan, Eyüpspor'da başarmak istediklerini açıkladı. 

Eyüpspor ile Avrupa'ya gitmeyi hayal ettiğini dile getiren Arda Turan, ''Hayalimiz şu, Eyüp Stadyumu yeni haliyle en kısa sürede Avrupa kupasına ev sahipliği yapmak istiyoruz. Hayalimiz, Eyüpsultan'a bir Avrupa takımı getirebilmek. En önemli şey saha gücü ve oyun gücü. Doğru ve genç oyuncularla, hayalleri olan, enerjik sporcularla oyun kültürü yaratmaya çalışıyoruz. Bir oyun gücü yaratabilirsek hayallerimize en kısa sürede ulaşabiliriz. Açıkçası ülkemizin de böyle bir kulübe ihtiyacı var. Eyüpspor projemiz budur'' ifadelerini kullandı.

Öğrencileri ile gurur duyduğunu söyleyen Turan, "Oyuncularımla gurur duyuyorum. Eyüpspor'u şampiyonluktan önce sevilen, sempatik bir kulüp haline getirmek istiyoruz. Geçmiş senelerdeki imajımızdan rahatsızdım. Sadece büyük oyuncuları transfer edip bu şaşaa ile devam eden bir takım dışında iyi oynayan, futbolun gerçeklerini iyi yapan, insanları tribüne çeken, eşlerle çocuklarla bir aileyi tribüne çekebilen bir Eyüpspor istiyorduk. İlk 8 haftada oyun anlamında bunu gösterdik" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum