Nicolas Pepe'den Trabzonspor sözleri

Trabzonspor'un yıldız ismi Nicolas Pepe, Türkiye'de gördüğü ilgiden memnun olduğunu söylerken, kendini en rahat hissettiği pozisyonu da açıkladı.

Nicolas Pepe'den Trabzonspor sözleri
17 Ekim 2023 - 22:51
Trabzonspor'un yıldız ismi Nicolas Pepe, bordo-mavili kulübün dergisine verdiği röportajında transfer sürecini anlatırken, Türkiye'deki taraftarlardan da övgü dolu ifadelerle bahsetti.

Trabzonspor'da gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyleyen Pepe ''Trabzonspor taraftarları ile çok fazla vakit geçirmedim ama kısa sürede bana gösterdikleri sevgiden dolayı çok mutluyum. Üstelik henüz bir şey yapamamama rağmen sevgilerini gösterdiler. Bir oyuncuyu karşılamaktan mutlu olan taraftarları daha önce görmemiştim'' dedi.

Kendini en çok sağ kanatta rahat hissettiğini söyleyen Pepe, ''9 numarada, geçen sezon da 10 numarada iyi oyunlar çıkardım. En iyi hissettiğim yer sağ kanat, orada daha faydalı olduğumu düşünüyorum ama görev verildiğinde diğer pozisyonlarda da oynayabilmem benim kuvvetli olduğum özellik ve bunu göstermek için çalışırım. Eğer çok ihtiyaç olur ve savunmada oynamam gerekirse, daha çok sol bekte verimli olabilirdim, öndeki alanı kullanabilirdim bu şekilde. Stoper profiline uyduğumu söyleyemem'' dedi.

Trabzonspor sezon başında yıldız ismi bonservis bedeli ödemeden Arsenal'den transfer etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum