Arda Turan Milli Takım kariyerini noktaladı

Bugün Milli Takım uçağında yaşanan saldırı krizinin ardından basın toplantısı düzenleyen Arda Turan, Milli Takım kariyerini noktaladığını açıkladı.

Arda Turan Milli Takım kariyerini noktaladı
06 Haziran 2017 - 17:09 - Güncelleme: 06 Haziran 2017 - 17:15

A Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan, düzenlediği basın toplantısıyla Milli Takım kariyerini noktaladığını açıkladı. İşte Arda'nın yaptığı konuşma...

"PİŞMANMIYIM? DEĞİLİM"

"Yaşanan olaylar çok üzücüydü. Üzerimde Milli Takım tişörtü vardı ve bu uçakta olmaması gereken bir olaydı. Pişman mıyım? Değilim. Kuş gibiyim. Bana yapılanları hiç unutmadım. 2006'da ıslıklamaları hiç unutmadım. Hayatta bir şey yaparsanız bedelini ödersiniz. Bir hata yaptım. Hocamızla ve federasyon başkanıyla konuşup Kosova maçında olmama kararı aldık."

"İYİ BİR FUTBOLCU OLMAK İÇİN DEĞİL, İYİ BİR ADAM OLMAK İÇİN UĞRAŞTIM"

"Hayatım boyunca hiç iyi bir futbolcu olmak için değil iyi bir adam olmak için uğraştım. Benim hakkımda o yazıları yazan diğerlerini görürsem yine aynı siniri gösteririm. Milli Takım'a bütün kategorilerde hizmet etmiş biri olarak, ülkesini severek, sadece formaya aşık biri olarak, mücadele ederek sahaya çıkmış bir oyuncu olarak konuşuyorum."

"MİLLİ TAKIM KARİYERİMİ SONLANDIRIYORUM"

"Ülkemi, bayrağımı, insanlarını çok seviyorum. Yaşadığımız sıkıntıların ardından, çokça kez yetkililere kenara çekileyim dedim. Milli Takım'a bazı şekillerde zarar verdiğimi düşünüyordum. Bugüne kadar çalıştığım herkese teşekkür ederim. Hayatımda her zaman bedel ödedim ve yine ödüyorum: Milli Takım kariyerimi sonlandırıyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum