Emre Belözoğlu'ndan Aykut Kocaman cevabı

Tecrübeli futbolcunun, “Aykut Kocaman Fenerbahçe’nin başına geldiğinde sizi çağırsa gider misiniz yoksa teklifi reddeder misiniz?” sorusuna yanıtı Fenerbahçe’de heyecan yarattı.

Emre Belözoğlu'ndan Aykut Kocaman cevabı
06 Haziran 2017 - 16:56

Medipol Başakşehir Kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe’nin resmen açıklaması beklenen teknik direktörü Aykut Kocaman’ın kendisini çağırması halinde sarı-lacivertli takıma gidip gitmeyeceği yolundaki soruya çarpıcı bir yanıt verdi.

Spor Toto Süper Lig’in yayıncı kuruluşu beIN Sports kanalına bir röportaj veren Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında sarı-lacivertlilerin yollarını ayırdığı teknik direktör Dirk Advocaat’ın kendisini öven sözlerini yorumladı.

“Sağolsun hoca maçtan sonra bizi onore etmişti” diyen Emre Belözoğlu şöyle devam etti: “Soyunma odasında da takıma geçmiş olsun demeye gittiğimde bana ‘Yaşına göre çok fitsin’ gibi şeyler demişti. Advocaat değerli bir teknik adam ama ne yazık ki bazı şeyler uyuşmadı.”

Emre Belözoğlu daha sonra, “Aykut Kocaman Fenerbahçe’nin başına geldiğinde sizi çağırsa gider misiniz yoksa teklifi reddeder misiniz?” sorusunu da şöyle yanıtladı:

"KADER BİRLİKTELİĞİ YAPTIK"

“Ben Medipol Başakşehir’in 1 sene daha mukavelesi olan futbolcusuyum. Daha yeni imzaladık. Göksel başkana bir söz verdim ve bu sözümü yerine getirmekten başka bir hedefim, amacım yok. Ama Fenerbahçe de benim gönlümdeki takımdır. Bunu hiçbir zaman çekinmeden her ortamda her yerde de söyledim.

Aykut Kocaman da benim için çok değerli bir teknik adamdır. Çok güzel günlerimiz geçti, kötü günlerimiz geçti. Kader birlikteliği yaptık beraber. Fenerbahçe’nin en zor zamanlarında beraberdik hocamla. Ama olmayan bir konu üzerinden konuşmak istemiyorum. Net bir şey olmadığı sürece konuşmak istemiyorum, Şu an tamamen Medipol Başakşehir’e ve onun hedeflerine konsantre olmuş durumdayım.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum