Arda Turan yuvasına dönüyor iddiası

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Galatasaray’da sürpriz bir isim gündeme geldi. İspanyol basının haberine göre Barça’da gözden çıkarılan Arda Turan, yuvasına dönmeye sıcak bakıyor.

Arda Turan yuvasına dönüyor iddiası
02 Haziran 2017 - 12:05

İki sezon önce büyük umutlarla transfer olduğu Katalan kulübünde istediğini bulamayan Arda Turan, eşyalarını toplamaya başladı. Kendisini transfer eden ve her adımda Arda’ya destek olan teknik direktör Luis Enrique’nin yerine gelen Ernesto Valverde’nin kadroda düşünmediği futbolcu, taliplerini aramaya başlamıştı.

İNGİLTERE VE ÇİN OLASILIKLARI VAR

Barcelona’ya yakınlığı ile bilinen İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo, milli futbolcunun üç muhtemel adresi olacağını haberleştirdi. Futbolcunun ilk opsiyonunun, zayıf bir olasılıkta olsa Arsenal olacağı belirtildi. Çin’den de çok cazip teklifler aldığı belirtilen futbolcunun, üçüncü bir seçeneği daha ortaya çıktı.

YUVAYA DÖNEBİLİR

Büyük isimleri kadroya katarak taraftarla barışmak isteyen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in, takımından ayrılması kesinleşen Arda Turan’ı kadroya katmak istediği konuşuluyor. El Mundo, "Ara transferde Çin'den cazip teklifler alan Arda Turan'ın yeniden Galatasaray'da olabilir" yorumunda bulundu. Galatasaray’ın altyapısından yetişen Arda Turan, sarı-kırmızılı kulüpte kaptanlık da yapmış ve 2011 yılında Atletico Madrid’e transfer olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum