Menajeri Sneijder'i 'kaçırmak' istiyor

Galatasaray’a transfer olduğu gündün bu yana neredeyse Wesley Sneijder kadar konuşulan futbolcunun menajeri Guido Albers, Hollandalı yıldızı ABD’ye götürmek istiyor.

Menajeri Sneijder'i 'kaçırmak' istiyor
02 Haziran 2017 - 12:14

Yeni sezonun kaderini belirleyebilecek bir operasyona kalkıştığı öğrenilen menajer Guido Albers için Galatasaraylı yöneticiler önlem almaya çalışıyor.

HABER ERKEN ALINDI

Futbolcusu için ABD’de çok ciddi girişimlere girdiği Galatasaray yönetimince hemen haber alınan Albers’in faaliyetleri durdurulacak. Galatasaraylı yöneticiler, Albers’in ABD’ye götürmek istediği yıldızlarını ellerinde tutmak için kolları sıvamış durumda.

“SENİ BIRAKMAK İSTEMİYORUZ”

Sneijder ile sık sık yüz yüze gelerek konuşan Galatasaray idarecilerinin, ikinci kaptanlarına "Seni bırakmak istemiyoruz. Transfer döneminde aklını çelmek isteyenler olabilir. Onlara kulak tıka” dedikleri öğrenildi.

1 MİLYON DÜŞMAN YAPTI

Sneijder’in transfer olduğu dönemde eski başkan Ünal Aysal’la ardından Dursun Özbek ile iyi ilişkiler içinde gözüken Sneijder’in menajeri Guido Albers’in, sezon başı komisyon olarak istediği 1 milyon Euro’nun verilmemesi üzerine Galatasaray yönetimi ile arasını bozmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum