Arsenal çıldırdı: Tam 145 milyon euro

Arsene Wenger yönetiminde önümüzdeki sezon şampiyon olmak isteyen ingiliz kulübü 18 yaşındaki Kylian Mbappe için bir serveti gözden çıkardı.

Arsenal çıldırdı: Tam 145 milyon euro
05 Temmuz 2017 - 15:05 - Güncelleme: 05 Temmuz 2017 - 15:17

Avrupa'nın dev kulüplerinin peşinden koştuğu Monaco'nun 18 yaşındaki forveti Kylian Mbappe için inanılmaz bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz ve Fransız basınında ortak olarak yayınlanan haberlerde, Arsenal menajeri Arsene Wenger'in Fransız yıldızın babasıyla bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Bilindiği gibi Wenger Arsenal'a gelmeden önce uzun yıllar Monaco'da görev yapmıştı.

Önümüzdeki sezon Premier Lig'de şampiyon olak için kolları sıvayan Arsenal yönetiminin de Mbappe için 145 milyon euro gibi çılgın bir bonservis ücreti ödemeyi kabul edebileceği belirtiliyor.

Bilindiği gibi Cristiano Ronaldo'nun ayrılacağı iddialarıyla çalkalanan Real Madrid'in de Mbappe için astronomik bir bonservis ödemeye hazırlandığı medyada yer almıştı.

MONACO YAZISINI SİLDİ

Bir başka Fransız efsane Zinedine Zidane yönetimindeki Real Madrid'in Kylian Mbappe ile ilgisinin ardından 18 yaşındaki yıldız oyuncu da twitter hesabındaki Monaco ifadesini silmişti. 

Monaco altyapısından yetişen Mbappe Fransız takımı formasıyla geçen sezon çıktığı 46 resmi maçta 18 gol atıp 8 asist yapmış ve hem Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynanmasında hem de zorlu rakipleri geride bırakarak Ligue 1 şampiyonluğuna ulaşılmasında büyük pay sahibi olmuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum