Başakşehir Sneijder'i istiyor

Bir süredir takımda kalacak mı gidecek mi sorusuna yanıt aranan Wesley Sneijder'in kaderi nihayet belli oluyor. Galatasaray'dan ayrılırsa Hollandalı yıldızın ilk talibi Başakşehir.

Başakşehir Sneijder'i istiyor
05 Temmuz 2017 - 15:18 - Güncelleme: 05 Temmuz 2017 - 17:02

Kadrosuna kattığı oyuncularla gündeme gelen Galatasaray’da, Sneijder’in geleceği hakkında karar çıkması bekleniyor. 

Öğlen saatlerinde Point Hotel'de başkan Dursun Özbek, Cenk Ergün, kulüp avukatı Levent Polat ile Wesley Sneijder, menajeri Guido Albers ve avukatının da bulunduğu 2 saat süren toplantıdan bir sonuç çıkmadı. 

Tarafların bugün yeniden bir araya gelip, ortak bir çözümde buluşması bekleniyor. 

KULÜP İNDİRİM İSTİYOR

Yapılan görüşmede Galatasaray yönetiminin Sneijder'den 4.5 milyon euro olan yıllık ücretinde indirime gitmesini istediği öğrenildi. Hollandalı yıldızın bu isteği kabul etmesi durumunda sözleşmesinin revize edilip yenileneceği kendisine anlatıldığı gelen haberler arasında.

Bu arada Galatasaraylı taraftarlar yönetime tepki gösterdi. Hollandalı yıldızı havaalanında karşılayan taraftarlar tezahüratlarla yönetime tepki gösterdi 

İtalyan’nın Sampdoria ve MLS ekibi Los Angeles Galaxy'den teklifler alan Sneijder'e bugün içinde sürpriz bir talip daha çıktı. Alınan bilgilere göre Şampiyonlar Ligi'ne katılma amacında olan Başakşehir Hollandalı yıldıza kadrosuna katmak için hareket geçti. Eğer Sneijder Galatasaray'dan ayrılırsa Başakşehir devreye girecek ve tecrübeli Hollandalı'yla masaya oturacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum