Arsenal'da gündem Riyad Mahrez

Teknik direktör Arsene Wenger'in takımda kalacağının belli olmasının ardından Arsenal'da Riyad Mahrez gündeme geldi.

Arsenal'da gündem Riyad Mahrez
03 Haziran 2017 - 16:00

Premier Lig'in 21 yıl sonra ilk kez ilk 4 dışında tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecek olan Arsenal'da gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalar başladı. Topçular'ın en önemli hedeflerinden biri Riyad Mahrez. 

HENÜZ RESMİ TEKLİF YOK

İlk transferini Schalke'de Sead Kolasinac ile yapması beklenen Arsenal'da öne çıkan bir diğer isim de Leicester City'de parlayan Riyad Mahrez oldu. Oyuncunun transferiyle ilgili bir soruyu cevaplayan Arsene Wenger, "Ona henüz teklifte bulunmadık ancak bunun anlamı net değil" yorumunda bulundu. 

AYRILMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Riyad Mahrez, iki sezon önce rüya gibi bir şampiyonluk yaşadığı Leicester City'de misyonunu doldurduğunu belirterek ayrılmak istediğini söylemişti.

ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK EMEĞİ VARDI

Teknik direktör Claudio Ranieri yönetiminde iki sezon önce Premier Lig'de peri masalı gibi bir şampiyonluğa ulaşan Leicester'da takımın Jamie Vardy ile birlikte en önemli yıldızı olan Mahrez, 39 maçta 18 gol atıp 11 de asist yapmayı başarmıştı. 

O DA TAKIMI GİBİ DÜŞÜŞ YAŞADI

Bu sezon ise adeta tepe taklak olan ve küme düşmeme mücadelesiyle ligi noktalayan Tilkiler'de Mahrez'in de performansı sekteye uğradı. Cezayirli oyuncu 48 maçta 10 gol atıp 6 da asist yapabildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum