Arsenal'den ilginç tercih: David Luiz ile devam

Arsenal, bu sezon savunmada yaptığı hatalarla dikkat çeken ve taraftarların bir numaralı hedefi olan David Luiz ile sözleşme uzattı.

Arsenal'den ilginç tercih: David Luiz ile devam
24 Haziran 2020 - 14:55 - Güncelleme: 24 Haziran 2020 - 16:59

Pandemi öncesinde ümit vermeyen, sonrasında ise oynadığı 2 maçta 2 yenilgi alan Arsenal, 33 yaşındaki stoper David Luiz'in sözleşmesini bir yıl uzattı.

Bu sezon Manchester City, Liverpool ve Chelsea maçlarında penaltı yaptıran, Chelsea ve Manchester City  karşılaşmalarında kırmızı kart gören Brezilyalı futbolcu, Arsenal taraftarlarının en çok eleştirdiği isimlerdendi.

Premier League'de ilk 10 sıra içinde yer alan takımlar arasında en çok gol yiyen ekip olan Arsenal'in savunmadaki ismi Luiz, takımda en çok kazanan oyuncuların da başında geliyor.

Laura Woods: ''Gerçekten mi? Kimse mutlu değildir...''

TalkSport muhabiri Laura Woods, Arsenal'in bu kararını şaşkınlıkla karşılarken ''Arsenal'de birçok sorun var ve bu sorunlar kontrol edilemiyor. David Luiz yerine başka bir futbolcu bulamıyorlar mı? Gerçekten Luiz ile devam mı etmek istiyorlar? Mustafi'de de aynı hatayı yapmışlardı, şimdi Luiz için aynısını yapıyorlar. Hiçbir Arsenal taraftarının bu karardan dolayı mutlu olduğunu sanmıyorum. Hele böyle bir futbolcuya 10 milyon euro verildiğini düşününce...'' diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum