Bir transfer bombası daha mı? Lampard açıklandı

Werner ve Ziyech transferleriyle dikkat çeken Chelsea'de menajer Frank Lampard, gündemdeki bir diğer isim olan Kai Havertz ile ilgili ilk kez konuştu.

Bir transfer bombası daha mı? Lampard açıklandı
24 Haziran 2020 - 14:14

Chelsea bu sezon transfere en hızlı başlayan takımlardan olmuştu. Hakim Ziyech ve Timo Werner transferlerinin ardından Chelsea için en çok konuşulan isim Bayer Leverkusen'in yıldızı Kai Havertz olmuştu.

Chelsea Menajeri Frank Lampard, bu konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Lampard, Manchester City maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Havertz için herhangi bir girişimleri olmadığını açıkladı. Genç menajer Kai Havertz'i beğendiğini de belirtirken 'Kai Havertz kesinlikle çok yetenekli bir oyuncu ama Chelsea olarak Bayer Leverkusen'e herhangi bir teklif yapmadık. Herhangi bir görüşmemiz de olmadı' ifadelerini kullandı.

Chelsea transferde yalnız değil!

İngiliz basınına göre Werner ve Ziyech için yaklaşık 95 milyon euro bonservis bedeli ödeyen Chelsea, Kai Havertz için de çok istekli ancak Chelsea bu transferde yanlız değil. Bayern Münih ve Manchester United'ın eski orta saha oyuncusu Owen Hargreaves'in 'Tüm gözler Haaland ve Sancho'nun üzerinde ancak Kai Havertz gerçekten özel bir yetenek. Ballack ve Mesut Özil karışımı gibi, harika bir futbolcu' sözleriyle ifade ettiği Havertz için Bayern Münih ve Manchester United'ın da devrede olduğu biliniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum