Arsenal'e Emirates'te büyük şok!

Arsenal, Premier League'in 32. haftasında Emirates'te konuk ettiği son sıradaki Southampton ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı.

Arsenal'e Emirates'te büyük şok!
22 Nisan 2023 - 00:06
Premier League'in 32. haftasında Arsenal sahasında son sıradaki Southampton'ı konuk etti. Nefesleri kesen maçta Southampton büyük bir sürprize imza attı ve lider rakibiyle deplasmanda 3-3 berabere kaldı.

Southampton maçın henüz 40 saniyesi oynanmadan rakibin büyük hatasını iyi değerlendirdi ve konuk ekip Alcaraz'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda 14. dakikada Walcott'un golüyle Southampton 2-0'ı yakaladı ancak ilk yarı Martinelli'nin 20. dakikada attığı golle 2-1 sona erdi. İkinci yarıda Southampton 66. dakikada Caleta-Car ile durumu 3-1'e getirdi. Son anlara doğru baskısını iyice arttıran Arsenal 88'de Odegaard ve 90'da Saka'nın golleriyle skoru 3-3'e getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi.

Ligde oynadığı son 3 maçında da berabere kalan Arsenal puanını 75'e çıkardı. Mikel Artata'nın öğrencileri Manchester City'nin 5 puan önünde olsa da City'nin 2 maç eksiği bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum