Ümraniyespor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Ümraniyespor - Beşiktaş muhtemel 11'ler
22 Nisan 2023 - 09:34
Süper Lig'in 31. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Ümraniyespor, sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Ümraniyespor ile Beşiktaş arasındaki mücadele 19:00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş, Süper Lig'de 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yeilgi alırken 59 puan topladı. Son haftalarda formsuz bir grafik çizen Ümraniyespor'da ise hafta arası teknik direktör değişikliği yaşandı. Ümraniyespor'da Recep Uçar yerine göreve Mustafa Er getirildi. Mustafa Er, yeni takımında ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkacak.

Siyah-beyazlı ekipte 2 futbolcu, Ümraniyespor karşısında forma giyemeyecek. Ameliyat edilen Tayyip Talha Sanuç ile sakatlığı bulunan Dele Alli, yarın takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlığını atlatan Cenk Tosun ise teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi halinde formasına kavuşacak. Giresunspor maçında sakatlanan milli futbolcu, Beşiktaş'ın 29. haftada Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı müsabakada görev yapamamıştı. 

Ümraniyespor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Ümraniyespor
Berke, Popov, Glumac, Epureanu, Lenjani, Kartal, Avanou, Geraldo, Mrsic, Sekidika, Umut Nayir

Beşiktaş
Mert, Rosier, Saiss, Colley, Masuaku, Amir, Salih, Cenk, Maxim, Ghezzal, Aboubakar


YORUMLAR

  • 0 Yorum